Turnkey ISMS projecten

Offerte aanvragen


Turnkey ISMS projecten

Heeft u een duidelijk doel op het gebied van informatiebeveiliging of privacy, zoals een ISO 27001 certificering, en wilt u dit snel en zonder zorgen aanpakken? Dan is onze turnkey projectaanpak een goede oplossing. Samen met u vormen wij een projectteam met een heldere aanpak, planning en budget en nemen het voortouw om de projectdoelen te realiseren. U heeft nauwelijks omkijken naar het regelwerk en kunt vertrouwen op onze deskundigheid.

Project stappenplan

In onze projectmatige aanpak is geschikt voor iedere verandering of verbetering op het gebied van informatiebeveiliging of privacy. Denk bijvoorbeeld aan compliance, zoals AVG, BIR/BIG/BIO, certificering en assurance, zoals ISO 27001, NEN 7510 of ISAE 3402, oorzaakanalyse na een incident of datalek of een awarenesscampagne. Onze aanpak bevat tenminste de volgende onderdelen:

  • Kennismaking.
  • Contextanalyse en nulmeting.
  • Project plan van aanpak met doelen, resultaten, organisatie en planning.
  • Projectuitvoering met weekrapportages en voortgangsoverleg.
  • Training en instructie van betrokkenen
  • Toetsing van de implementatie door interne audits, testing of examinering.
  • Update ISMS documentatie.
  • Oplevering en eindevaluatie.

Mensen en middelen voor uw project

Als u kiest voor een projectmatige aanpak stellen wij samen met u een projectaanpak op maat vast, waarbij wij de volgende mensen en middelen kunnen leveren:

Projectmatig of interim?

Een projectmatige aanpak gaat uit van een looptijd van 6-9 maanden. Gaat het project langer duren of wilt u ondersteuning door één consultant, dan kan interim ondersteuning een betere oplossing zijn. Bij interim werk geldt een inspanningsverplichting, maar is de inzet flexibeler wat soms beter aansluit bij de ontwikkelingen van de organisatie.

Meer informatie over project support?

Wilt u meer informatie over project support? Wij informeren u graag in een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden.