Research en data analyse

Offerte aanvragen


Research en data analyse

Research, analytics en marketing insights zijn de kernactiviteiten van bedrijven in de onderzoeksbranche. Relevante thema's zijn o.a. datakwaliteit, -beveiliging, -management en privacy. Dit zijn issues waarvoor Vos Orbedo BV al vele jaren ondersteuning biedt. Veel MOA-leden kozen daarom al voor Vos Orbedo BV als partner voor kwaliteit, informatiebeveiliging en privacy. 

Klantencase

'ISO-certificering is te complex om er als bedrijf “even” bij te doen'

Dat de data van klanten van RapidSugar bij de Amsterdamse expert in creatieve, data-driven marketingcampagnes in goede handen is, staat buiten kijf. Haar ISO 9001- en ISO 27001-certificeringen tonen dat aan. 
Lees hier over de ervaringen van Jordi Griffioen, directeur RapidSugar

Rapid Sugar

Onze diensten voor marketing, research en data analyse

Organisaties die gebruik maken van data en eventueel data uitwisselen met anderen, dienen deze informatie goed te beveiligen en regelen wie er toegang heeft tot deze data. Als MOA-expertteam Databeveiliging adviseren wij bij de organisatie van procedures en afspraken over zowel de fysieke beveiliging als de digitale beveiliging van klantdata. Onze expertise bestaat uit audits, advies, tools en training op het gebied van:

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de diensten van Vos Orbedo? Wij nemen de mogelijkheden graag met u door, telefonisch of in een persoonlijk gesprek bij u op locatie.