Document processing

Offerte aanvragen


Document processing

Document processing begon jaren geleden bij het converteren van screen naar print en andersom. Tegenwoordig vallen hier ook dataconversie en intelligente scanning onder. Vos Orbedo BV is al sinds haar oorsprong nauw betrokken bij de informatiebeveiliging van document processing. Of het nu om fysieke beveiliging gaat of het organiseren van encryptie. 

Bij documentprocessing komen de fysieke en digitale wereld samen. Aan de informatiebeveiliging worden daarom hogere eisen gesteld. Temeer omdat ook het datatransport van geclassificeerde data een van de belangrijke onderdelen is van document processing. Heeft u te maken met document processing, dataconversie of daarmee vergelijkbare processen zoals procure to pay dan kunnen onze specialisten u ondersteunen met professionele kennis en ervaring. Onze expertise bestaat uit audits, advies, tools en training op het gebied van:

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de diensten van Vos Orbedo? Wij nemen de mogelijkheden graag met u door, telefonisch of in een persoonlijk gesprek bij u op locatie.