IT & cloud services
Uw specialist
Karlijn Kelder

IT & cloud services

Een goed werkende ICT-omgeving is cruciaal voor de continuïteit van de bedrijfsvoering. Veel ICT bedrijven hebben de laatste jaren hun dienstverlening verlegd van hardware en netwerken naar online werkplekken. Vos Orbedo BV ondersteunt deze bedrijven niet alleen met hun eigen informatiebeveiliging, maar wij treden ook als partner op om de dienstverlening steeds verder te verbeteren.

Klantencase

"Certificering moet toegespitst zijn op jouw bedrijf"

Interforce was een van de eerste Cloud-specialisten in Nederland. Nog altijd loopt het bedrijf uit Hazerswoude-Dorp voorop op het gebied van innovatie en service. Certificering is hierbij tegenwoordig een onontbeerlijk onderdeel geworden.
Lees hier over de ervaringen van Robert Kuijf, directeur-eigenaar Interforce

Interforce

Onze dienstverlening aan IT & Cloud organisaties

Vos Orbedo BV ondersteunt IT en Cloud organisaties op het gebied van governance, compliance en risicomanagement. Voor deze organisaties is het essentieel om de betrouwbaarheid aantoonbaar te borgen met bijvoorbeeld een ISAE 3000 of een ISO 27001 certificaat.

IT en cloudorganisaties die informatiebeveiliging als een service willen inzetten bieden wij tevens een partnership aan waarmee uw klanten aanvullende security services kunnen afnemen gebaseerd op uw eigen producten en diensten, zoals audits, advies, tools en training op het gebied van Bedrijfscontinuïteit, Informatiebeveiliging en Privacy.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de diensten van Vos Orbedo? Wij nemen de mogelijkheden graag met u door, telefonisch of in een persoonlijk gesprek bij u op locatie.