Masterclass IT Security

Masterclass IT Security

Bent u directielid, maar voelt u zich op IT-gebied soms een leek? Rob de Leur, directeur Vos Orbedo en Sebastiaan Bobbink, onze consultant informatiebeveiliging nemen u mee in de ins and outs van informatiebeveiliging. Alle essentiële onderdelen worden concreet toegelicht en zelfs gedemonstreerd. Na deze middag bent u in staat om het gesprek aan te gaan met uw IT-afdeling én de juiste stappen te nemen om uw organisatie te beschermen tegen cyberrisico’s.

Waarschijnlijk merkt u het niet, maar uw informatiesystemen worden constant aangevallen. Een systematische aanpak van informatiebeveiliging is onmisbaar om de continuïteit van uw bedrijfsvoering te waarborgen. Voorbeelden van gebrekkige beveiligingsmaatregelen komen dagelijks in het nieuws. Maar wat kunt u eraan doen om dit te voorkomen? In deze masterclass belichten wij de technische oplossingen op een praktische manier.

In de sfeervolle ambiance van landgoed Groot Kievitsdal tonen wij in een klein gezelschap alles wat u moet weten om in uw organisatie het gesprek aan te kunnen gaan over IT en informatiebeveiliging. Inclusief een live hack! 

Bij voldoende belangstelling zal deze masterclass in september georganiseerd worden.

Programma

13.30                          Ontvangst

14.00                          Welkom door Rob de Leur

14.30                          IT systemen, risico’s en “live hack”

15.30                          Q&A met Rob en Sebastiaan

16.00                          Borrel

17.00                          Afsluiting.

Locatie

Landgoed Groot Kievitsdal

Hilversumsestraatweg 19, 3744 KB Baarn

Kosten en voorwaarden

Prijs: 195,- exclusief btw

Maximaal 10 tot 15 bedrijven, 2 personen per bedrijf.

Deelname is beperkt tot directies en management, het aantal plaatsen is beperkt.

Aanmelding

Vos Orbedo is een zusterorganisatie van Vos Advies en uw partner voor al uw producten en diensten op het gebied van informatiebeveiliging en privacy.

 

Vragen of meer informatie? Neem contact op via: